پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 86 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات | 86 |
حجم | 15 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | تربیت بدنی |
پاورپوینت ویتامین ها (فصل پنجم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 86 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
بخشی از متن :
ویتامینها در منابع غذایی گیاهی و حیوانی وجود دارند.
اگر غذای انسان متنوع و ترکیبی از فراورده های گیاهی و حیوانی باشد و طوری تهیه و نگاهداری گردد.که به ترکیبات طبیعی آن ها لطمه و خسارتی وارد نگردد
می تواند تمام یا قسمت عمده ویتامین مورد نیاز اشخاص از طریق غذاها تامین شود.
ویتامینها هر کدام دارای ساختمان شیمیایی ویژه ای هستند و هیچ شباهتی به یکدیگر ندارند و فقط به دلیل این که تمام آنها به میزان کم برای اعمال حیاتی لازم بوده اند در یک گروه و به نام ویتامین نامیده شده اند.
عناوین اسلایدها
ویتامین ها
نقش ویتامین ها در بدن
تقسیم بندی ویتامینها
ویتامین محلول در چربی
ویتامین A (رتینول)
نقش ویتامین A در بدن
منبع غذایی ویتامین A
مسمومیت ویتامین A
ویتامین D
نقش ویتامین Dدر بدن
کمبود ویتامین D
منابع غذایی ویتامین D
ویتامین K
نقش ویتامین K در بدن
منابع غذایی ویتامین K
ویتامین E
نقش ویتامین E در بدن
ویتامین های محلول درآب
ویتامینC
منابع غذایی ویتامینc
ویتامین های گروه B
ویتامین تیامین یا B1
ویتامین B2 یا ریبوفلاوین
ویتامین P.P (نیاسین)
ویتامین B6 (پیریدوکسین )
ویتامین B12(سیانوکوبالامین)
اسید فولیک(فولات)
بیوتین