پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
تعداد صفحات | 35 |
حجم | 6 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | pptx |
دسته بندی | تربیت بدنی |
پاورپوینت پروتئین ها (فصل سوم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx
بخشی از متن :
بین میزان کربوهیدرات, پروتئین و چربی مصرفی در یک برنامه غذایی باید تعادل کامل برقرار باشد.
در اثر کم بودن کربوهیدرات یا چربی در برنامه غذایی , بدن مجبور است انرژی لازم را از پروتئین به دست آورد در نتیجه به جای تامین بافت های بدن ، پروتئین سوخته و به مصرف تامین انرژی می رسد که برای بدن مناسب نیست.
عناوین اسلایدها
پروتئین ها
اسید آمینه
کیفیت پروتئین ها
پروتئین های کامل (حیوانی)
پروتئین های ناکامل
اسید آمینه محدود کننده
ارزش تکمیلی پروتئین ها
نقش پروتئین در بدن
رشد و نگهداری بافت ها
تشکیل ترکیبات ضروری بدن
کمک به تعادل اسید و باز
حفظ تعادل آب بدن
محرک ساخته شدن پادتن
انتقال مواد مغذی
تولید گلوکز
اختلال در تعادل پروتئین ها
کواشیورکور
ماراسموس
ماراسمیک – کواشیورکور
منابع غذایی پروتئین ها
میزان نیاز روزانه به پروتئین ها
عواملی که در نیاز بدن به پروتئین دخالت دارند
ترکیب برنامه غذایی
شرایط فیزیولوژیک
سن
جنس
اندازه ی جثه بدن