دانلود پکیج (پروتکل) گروه درمانی به شیوه تحلیل وجودی

پکیج (پروتکل) گروه درمانی به شیوه تحلیل وجودی

پکیج (پروتکل) گروه درمانی به شیوه تحلیل وجودی در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات28
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیپکیج های درمانی روانشناسی

توضیحات کامل

پکیج (پروتکل) گروه درمانی به شیوه تحلیل وجودی در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


·         توضیحات ابتدایی :

 

آماده سازی در 8 جلسه درمانی

طراحی شده به صورت آموزش گروهی

آماده شده در بیش از  28  صفحه (فونت B lotus)

فرمت فایل : ورد (word) با فرمت  doc

نوع تایپ متن : کاملا استاندارد و قابل ویرایش

دارای رفرنس معتبر و به شیوه   APA

توجه: این پکیج (پروتکل) شامل جلسات درمانی برای آموزش و اجرا می باشد. لازم به ذکر است که این پکیج برگفته از پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری دفاع شده می باشد و در تحقیقات مختلف مورد استفاده قرار گرفته و با جامعه و نمونه ایرانی سنخیت کامل دارد.

 

 پشتیبانی 09191809834  (لطفا فقط عنوان فایل، نام خریدار و مشکل خود را پیامک بزنید تا سوال و مشکل شما به متخصص مربوطه ارجاع شود).

نحوه دانلود : بلافاصله پس از پرداخت آنلاین قادر به دانلود فایل خواهید بود و همچنین یک نسخه از “لینک دانلود” نیز برای شما ایمیل می شود.

 

نمونه ای از جلسات درمانی پکیج مورد نظر:

 

 

مداخله آزمایشی: گروه درمانی به شیوه تحلیل وجودی، در 8 جلسه هفته ای به مدت 2 ساعت، به شرح زیر به اجرا در میاید.

 

 

جلسه اول:

 

 اهداف:

1-    آشنایی با فرآیند گروه درمانی

2-    آشنایی با قواعد و هنجارها

3-    ایجاد زمینه برای همبستگی گروه و ارتباط اعضا

4-    اصل رازداری و محرمانه بودن

 


شیوه ­ها:

1-    تبیین شکل­ گیری مشکلات بر اساس رویکرد تحلیل وجودی

2-    تبیین گروه درمانی تحلیل وجودی

3-    معرفی قواعد و هنجارهای گروه

4-     معارفه اعضا

5-    بررسی نگرانی­ ها و نظرات اعضا نسبت به مسایل مطرح شده

 

 

جلسه دوم:

 

 اهداف:

1-    ایجاد ارتباط و همبستگی گروهی

2-    افزایش خودآگاهی

3-    حضور در زمان حال

4-    افزایش مشارکت اعضای گروه

 


شیوه­ ها:

1-    ترغیب اعضا به بیان احساسات و افکار

2-    آموزش اعضا در مورد همدلی و بازخورد دادن

3-    تمرکز بر اینجا و اکنون

 

 

شرح::::::

خودآگاهی::

هر کسی که به بهبود خود، پیشرفت شخصی یا هدف بالای رشد معنوی متعهد است، باید فعالانه در جستجوی شناخت خود باشد. زیرا فقط زمانی که فرد بفهمد چه ایرادی دارد، می تواند تلاش های خود را روی بهبود بخشیدن آن متمرکز کند.

 

تعریف خودآگاهی:

1. خودآگاهی توانایی است که فرد برای تامل کردن در خود دارد

2. عبارت است از رسیدن به فهم و بینش در مورد نقاط قوت، ویژگی ها، ضعف ها، عیوب، نظرات، افکار، عقاید، آرمان ها، پاسخ ها، واکنش ها، نگرش، احساسات و انگیزه های فرد.

3. بنابراین، درون نگری نیز عبارت است از ارزیابی اینکه چطور دیگران فرد را می بینند

4. چگونه دیگران با رفتار، پاسخ ها و عملِ فرد، تحت تاثیر قرار می گیرند.

چگونه خودآگاهی را افزایش دهیم – با بررسی کردن خود

برای اینکه شخصیت خود را بفهمیم، باید ویژگی ذهن خود را بفهمیم. ذهن از دو بخش تشکیل شده است – ذهن آگاه و ذهن ناخودآگاه. ذهن ناخوداگاه وسیع است و تاثیراتی که در آن عمیقا ریشه دوانده اند را نمی توان براحتی کشف و تجزیه و تحلیل کرد. با این وجود، گاهی اوقات در طول روز ذهن فرد فوران می کند و به برخی حوادث و شرایط به طرز ناخوشایندی واکنش نشان می دهد. در نتیجه، فرد تا حدی احساس ناآرامی می کند و احساستی مانند عدم امنیت، ترس یا عصبانیت به او دست می دهد. اکثر ما در زندگی روزانه ی خود، به زحمت جلو می رویم به طوری که یک لحظه هم مکث نمی کنیم و نمی اندیشیم که چرا اصلا در درجه ی اول چنین احساستی را تجربه می کنیم. در حقیقت، از طریق چنین شرایطی در زندگی روزانه­ی فرد، ذهنِ فرد با واکنش نشان دادن به شرایط و اتفاقات، به طور ناخوشایندی پنجره ای را باز می کند و به فرد تصویری از ویژگی هایش را می دهد. اگر فرد نسبت به نظرگاه خود هوشیار و آگاه باشد، می تواند گذرگاهی را که ذهن فرد باز می کند، دنبال کند. در نتیجه، از طریق این فرایند کم کم فرد نسبت به اینکه چگونه ذهنش کار می کند و چگونه به محرک های مختلف واکنش نشان می دهد، خودآگاهی بیشتری به دست می آورد. به این موضوع فراشناخت گفته می شود؛ که به معنی آگاهی داشتن و فهمیدن فرآیندهای فکری خود فرد است. این نوعِ خاص از خود، به پیشرفت به آگاه شدن فرد از بدن خود و حالت روانی شامل افکار، اعمال، نظرات، احساسات و ارتباطات با دیگران، شباهت دارد. بنابراین این موضوع، اولین مرحله در غلبه بر احساسات و واکنش های منفی است.

 


جلسه سوم:

اهداف:

1-    تعمیق بخشیدن به خودآگاهی

2-    افزایش جرات ابراز وجود و باز بودن

3-    افزایش تحمل اعضا نسبت به یکدیگر

 

شیوه­ ها:

1-    افزایش آگاهی با تمرکز بر سه نوع شیوه بودن، تحلیل وجودی باز بودن و ابراز وجود

2-    تشویق اعضا به بیان احساسات و افکار شخصی

3-    ترغیب اعضا به بیان واکنش­ها در برابر باز بودن سایرین

 

 

شرح::::::

 

تعریف ابراز وجود و جرات ورزی::

رفتار جرات‌مندانه یک رفتار بین فردی است که شامل ابراز صادقانه و نسبتاً رک افکار و احساسات می‌باشد، به نحوی که از نظر اجتماعی مناسب بوده و احساسات و آسایش دیگران نیز در آن مد نظرباشد به طور کلی جرات‌مندی را می‌توان توانایی ابراز صادقانه نظرات، احساسات و نگرش‌ها بدون احساس اضطراب دانست. جرات‌مندی همچنین شامل دفاع فرد از حقوق خود می‌باشد، به شکلی که حقوق دیگران پایمال نشود.

پرخاشگرانه: در این نوع ارتباط فرد با تهدید کردن و تضییع حق دیگران توهین آمیز برخورد می کند.

منفعلانه: دراین نوع ارتباط فرد با عذر خواهی افراطی و کوچک انگاری خود تمامی افکار، احساسها و حقوق شخصی خود را به نفع طرف مقابل نادیده می گیرد.

جرات مندانه: ارتباط جرات مندانه گونه‌ای از ارتباط است که در آن هر احساسی بجز اضطراب به ‌راحتی ابراز شده و نتیجه آن حرکت به سوی اهداف و مقاصد شخصی بدون ضایع کردن حق دیگران است.

 

 

 

پیشینه و معرفی درمان وجودی

درمان وجودی و یا روان‌درمانی اگزیستانسیال  :(Existential psychotherapy) نوعی روش فلسفی بر درمان است که بر این باور عمل می‌کند که کشمکش درونی در درون یک فرد ناشی از مواجه اشخاص با مفروضات مسلمی از هستی است. این مفروضات، همان‌گونه که توسط اروین یالوم اشاره شده، عبارت‌اند از: غیرقابل اجتناب بودن مرگ، آزادی و مسئولیت همراه با آن، انزوای وجودی (که اشاره به پدیدارشناسی دارد)، و در نهایت بی‌معنایی (در مفهوم اگزیستانسیالیسم این چهار مفروض، که همچنین به عنوان دلواپسی‌های غائی نیز به آن‌ها اشاره شده، بدنهٔ «درمان وجودی» را تشکیل داده و چارچوبی را در فهم مشکل مراجع برای درمانگر و در راستای بسط یک رویه درمانی ایجاد می‌کنند. در مکتب بریتانیایی درمان وجودی، این چهار مسلمات به عنوان تنش‌ها و تناقضات قابل پیش‌بینی از چهار بعد وجود انسان، در عرصه‌های فیزیکی، اجتماعی، شخصی و معنوی در نظر گرفته شده است.

 در درمان وجودی که با نام‌های روان شناسی (روان‌درمانی) اگزیستانسیال و یا هستی‌گرایانه نیز شناخته می‌شود، رویکردی پویا است و بر دلواپسی‌هایی تمرکز می‌کند که در هستی انسان ریشه دارند. روان‌پویه‌شناسی هر فرد شامل نیروها، انگیزه ها و ترس هاناخودآگاه و خودآگاهی است که در درونش به کنش مشغول‌اند. روان‌درمانی‌های پویه‌نگر، درمان‌هایی بر اساس مدلی پویای از کارکرد روانی هستند. اکتشاف عمیق از چشم‌انداز درمانگر اگزیستانسیال، روبیدن و کنار زدن دلواپسی‌های روزمره و تفکر عمیق فرد دربارهٔ موقعیت است.

 

تاریخچه
اصطلاح معاصر وجودگرایی اغلب با فیلسوفان فرانسوی نظیرو گابریل مارسل ارتباط دارد که این فلسفه را در دهه ۱۹۴۰ایجاد کردند. همچنین درمانگران وجودی از فعالیت فیلسوفانی چون مارتین هایدگر، ادموند هوسرل، امانوئل لویناس و مارتین بوبر تأثیر پذیرفته‌اند. فیلسوفان اصلی روان درمانی وجودی دو فیلسوف نابغه قرن نوزدهم یعنی سورن کی یرکگارد و فردریچ نیچه هستند که به انسانیت زدایی مکانیکی افراد در دنیای پیشرفته واکنش نشان دادند و تأثیرات آنها را می‌توان در بین روانشناسان معروف سراسر دوره‌ها مشاهده کرد. روانپزشک سوئیسی لودویگ بینزوانگر (۱۹۶۶ ـ ۱۸۸۱ (اولین پزشکی بود که روان درمانی را با وجود گرایی ترکیب نمود. این کار قسمتی از جهت گیری روان درمانی وجودی گسترده‌تری بود که در اروپای مرکزی در پاسخ به نارضایتی از چارچوب‌های نظری روانپزشکی و روان تحلیلگری به وجود آمد. در سال ۱۹۸۸، انجمن تحلیل وجودی در بریتانیا دایر گردید که مجله تحلیل وجودی را منتشر کرد. روان درمانی وجودی در سال........

......................

.............................

...........................................

 


  • چرا اعتماد به ما ؟

وبسایتی که هم اکنون در آن قرار دارید زیر مجموعه سایت آفمَس به نشانی (ofmas.ir) می باشد و شما را به فروشگاه فایل آفمَس برای خرید انتقال می دهد. فروشگاه آفمَس دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت، معدن و تجارت می باشد که در صفحه اصلی این سایت قابل مشاهده است .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.